In atentia domnului medic militar Valeriu Gheorghita, președintele Comitetului Național de coordonare a activităților privind vaccinarea împotriva SARS-CoV-2

Stimate Domnule Medic militar Valeriu Gheorghița,

Buna ziua,

am primit o programare initiala pe numele Degeratu Dan Claudiu in ziua de 4 martie anul curent la centrul de vaccinare de la Spitalul Obregia Bucuresti.

Precizez ca sunt posesorul unui diabet zaharat tip 2 si sunt sub ingrijirea unui medic diabetolog.

Ieri am primit un sms cu o reprogramare pentru data 12 februarie anul curent la Spitalul de urgenta din PLOIESTI, la vreo 90 de km.

Astazi am verificat situatia mea. Pe platforma eu figurez in continuare cu programarea initiala din Bucuresti.

Nu apare in contul meu faptul ca am fost reprogramat. 

Deci nu am o confirmare.

Va rog sa ma reprogramati in Bucuresti, nu vreau sa plec la Ploiesti sa fiu vaccinat la 08.00 a.m. fara sa fiu intrebat daca pot pleca la 90 de km in ziua respectiva.

Va rog sa imi transmiteti un numar de telefon la care pot primi informatii despre situatia mea.

La numarul de call center unic national nu se ofera informatii, voluntarii nu sunt instruiți sa dea informatii cetatenilor.

Am avut o discutie astazi, 29/01/2021 ora 13.53. iar voluntarul nu mi-a dat nicio informație si mi-a comunicat ca nu imi poate face legătura cu supervizorul de tura. Acesta mi-a spus ca este plecat.

Astept raspunsul dumneavoastră.

Publicat de

Claudiu Degeratu

Sunt sociolog si expert in securitatea națională, internațională, NATO, UE, apărare si studii strategice. Am lucrat in cadrul MApN in diferite funcții timp de 13 ani si continui sa ma implic in acest domeniu ca expert independent. Am apariții la tv si radio si particip la conferințe de profil. Mai multe detalii despre mine găsiți pe Linkedin.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.