Cum stăm cu situația refugiaților ?

Stăm prost, planurile guvernului au fost foarte bune. Puteți vedea mai jos cam care e gradul de incompetență al unui ministru ca Vasile Dîncu. Care perorează cu grație prin lucerna patriei.

Intre timp altii de la guvern recunosc ca de fapt stam mult mai prost la pregatire si capacitate. Vasiel Dîncu in stilul raportarilor din agricultura de pe vremea lui Nicolae Ceausescu, raporteaza in februarie ca putem caza o jumatate de milion de refugiați. Un fel de 14000 de kilograme de prorumb boabe pe cap de vita furajata la hectar.

Halal sa ne fie cu asa ministru la aparare si sa speram ca avem noroc si suntem feriti de vreo situatie militara care sa ne vizeze direct. Vedeti mai jos cati refugiati de fapt poat fi gazduiti de Romania. Un numar mult prea mic pentru ce va veni peste noi si mult prea putin in comparatie cu cat poate Polonia sa primeasca si sa gestioneze.

Avem o incapacitate cronica de a gestiona situatii de criza si avem mare noroc cu voluntarii si asociatiile.

Publicat de

Claudiu Degeratu

Sunt sociolog si expert in securitatea națională, internațională, NATO, UE, apărare si studii strategice. Am lucrat in cadrul MApN in diferite funcții timp de 13 ani si continui sa ma implic in acest domeniu ca expert independent. Am apariții la tv si radio si particip la conferințe de profil. Mai multe detalii despre mine găsiți pe Linkedin.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.