Contradictii la kilogram

  • De Ziua Mondiala a Sanatatii, presedintele Iohannis a decorat Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă „Sfântul Apostol Andrei” Constanţa, care spital a fost vizitat recent de ministrul Sanatatii si cu aceasta ocazie a declansat o ancheta adminstrativ privind neregulile gasite.
  • In cazul narcoticelor care tot apar pe litoral dintr-un transport esuat apar informatii interesante privind situatia de la Garda de Coasta. Dupa declaratia comandantului de fapt vremea rea, adica ceata ar face imposibila supravegherea prin sistemul SCOMAR, ultra apreciatul si mult laudatul sistem cu nu stiu ce radare americane, racnetul tehnologiei nu ne ajuta sa supraveghem apele teritoriale. Asta in timp ce traficantii nu au probleme sa se aventureze cu salupe pe veme grea si furtuna pe mare. Sper sa ne lamurim  care este de fapt capacitatea acestui sistem, cat de pregatita este de fapt Garda de coasta si in general daca din punct de vedere tehnic chiar indeplinim criteriile Schengen. La cati bani s-au tocat prin contractele MAI pentru securizarea granitelor ar fi nevoie sa stim si noi mai multe.
  • Curtea Constitutionala a validat initiativa „Fara penali in functii publice” . Ar fi fost si greu sa fie ignorate 1 milion de semanturi.  Acum sa vedem ce va face presedintele Iohannis care probabil, impreuna cu liberalii, are pregatite alte intrebari pentru referendum. Sa stii ca ai o initiativa cu 1 milion de sprijinitori si tu sa vii cu alte teme slab alese cand totul era pregatit pe tema „fara penali in functii publice” mi se pare o eroare politica majora.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.