Conceptul „smart” la romani

Ultima moda, ultimul racnet, ultima gaselnita de a mai da forma si sens vietii cotidiene este excesul folosirii si promovarii conceptului „smart” pe plaiuri mioritice.

Daca faci o aplicatie cu poze si descrieri frumoase de muzee si localuri din Centrul Vechi se cheama ca este o contributie la conceptul de smart.

Daca esti si mai bun programator si faic o alta aplicatie pentru mersul tramvaielor si autobuzelor prin Bucuresti se cheama ca? ati ghicit ! e smart !

Daca esti si mai si mare programator si faci o aplicatie cu locurile de parcare din Bucuresti, deja esti Guru national al smartului romanesc.

Daca mai faci si o asociatie locala cu obiect de activitate tehnologiile smart si te plimbi pe la conferinte internationale deja esti semi-zeul smartului local.

Si, nivelul maxim, daca ai destule fonduri europene si cativa invitati straini si reusesti sa faci cateva conferinte toate avand in titlu „smart ceva cumva pe undeva” atunci deja esti Dumenzeu -tatal al smartului, Deceneu si Bodidharma al secolului XXII-lea.

Intre timp, in Bucuresti inca se sparg trotuare pentru fibra optica si gunoiul nesortat 99,5 % se ridica de 3 ori pe saptamana.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.