Noul Piedone de la Timisoara taie curentul

Nicolae Robu a taiat cablurile aeriene din Timisoara. Cred ca este pe cale sa se nasca un nou Piedone la Timisoara. Va aduceti aminte de Cristian Popescu – Piedone, inspectorul televizat car eumbla dupa alimente expirate prin piete si, ulterior, primarul minune mai ales pentru anumite firme care primeau autorizatii dupa criterii doar de el stiute.

Uite ca a venit randul Timisoarei sa asiste la nasterea celui de-al doilea justitiar de carton si sa beneficieze din plin de actele catastrofice mediatizat de N. Robu. Mai multe despre opertiunea ”cablul taiat” puteti citi aici O parte a Timişoarei, fără telefonie şi internet, după ce primarul Nicolae Robu a tăiat cablurile.

Robu electricianul

Guresul primar a vazut la Cluj ca nu mai sunt cabluri aeriene si a zis ca vrea si el. Asa ca a trecut la treaba. Nicolae Robu a taiat cablurile aeriene din Timisoara. Evident ca nu a mai avut ochi si pentru efortul primarie Cluj sa realizeze infrastructura subterana, munca adevarata in care au fost atrase fonduri europene iar operatorii privati au fost implicati in parteneriate. Fara conflicte, fara scandla, fara locuitori si agenti economici afectati.

Dar la Timisoara este evident, Robu vrea sa le stinga lumina cu scandal pentru a-si acoperi propria neputina. Cei caro vor vota urmatorul primar al Timisoarei nu vor dori acelasi scandalgiu pus pe facut conferinte de presa pentru propria megalomanie, ahtiat dupa mediatizare si discretionar cu bunul public.

O concluzie trista dar care nu elimina speranta

Nu ma asteptam ca asa repede sa se degradeze si guvernarea locala in Timisoara si est egreu de spus can dse va opri Robu. Agitati alui vine si dupa ce s-a acutizat conflictul cu organizatia locala USR. Actualul primar a ingruenat prin scandaluri atat de mult pozitia PNL in Timisoara incat exista riscul ca alegerile locale sa aduca un primar PSD. Probabil ca doar cand le va ajunge cutitul la os timisorenilor iar locuitorii primului oras liber din Timisoara se vor confrunta cu un candidat PSD puternic, atunci vor realiza cat rau a facut alianta USL in teritoriu.

Sa speram ca la alegeri timisorenii ii vor stinge lumina lui Robu.

Foto credit Wikipedia.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.