#COVID19

#covid19 in curand si in Romanaia se va inchide fereastra temporala si pentru preventie.

  • Ar trebui ca si Guvernul Romaniei sa faca o pagina oficiala speciala pentru #COVID19
  • Ar fi bine ca Guvernul Romaniei sa isi publice Planul national dupa un model, de exemplu modelul britanic Coronavirus action plan: a guide to what you can expect across the UK care sa cuprinda ce stim despre virus, masurile de pregatire existente la nivel national aprobate de Guvern, gama de raspunsuri avute in vedere, o anexa cu toate responsabilitatile clar prezentate pe toate palierele de la local, judetean national si lista grupurilor de sprijin si expertiza.
  • Ar trebui sa se ia masuri de gestionare, nu de prevenire, ca pentru un scenariu in desfasurare cu cel putin 1000 de persoane cu covid19 si 10-15.000 de izolati si auto-izolati la nivel national.
  • Ar trebui activat deja un cluster secundar de voluntari medici, urgente civile, paramedici voluntari si un grup B de spitale care ar trebui sa fie pregatite sa fie alertate.
  • Probabil ca UE va trimite echipe pentru a ajuta Italia asa ca din clusterul secundar de voluntari romani ar trebui stabilita si o echipa care sa plece in Italia in zona cu romani.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.